21. Kritična masa, nazdravlje za novu 2013. godinu!

Autor teksta: Miloš Lazić
21. po redu Kritična masa u Beogradu uspešno se održala u subotu, 29. decembra 2012. godine sa početkom u 17 časova sa Trga Republike. 

Imali smo sreće da se na Trgu u trenutku sastajanja održavala manifestacija “Trg otvorenog srca”, tako da su učesnici Kritične mase uživali u toplim napicima čekajući da vožnja krene. Bilo je zabavno još jednom se zajednički provozati kroz prazničnu atmosferu okićenog Beograda.

Ovoga puta je najvernijim posetiocima Kritične mase, odnosno nosiocima jednog od Ulice za bicikliste bedževa, bilo omogućeno besplatno piće u Pabu brod, Bulevar Despota Stefana 36, kojima se najiskrenije zahvaljujemo na podršci.

Na kraju vožnje, podeljeno je još puno bedževa i nalepnica, a atmosfera u pabu bila je odlična, uz ukusne mafine koji su nas tamo slučajno zatekli. Mafini su bili u režiji Dept. of Forgotten Songs, a profit namenjen deci Svratišta.

Kao i uvek, fotografije sa 21. Kritične mase u Beogradu možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici, zahvaljujući budnim očima svih naših vrednih fotografa.

Autor video snimka: Vuk Spasojević
Želimo da se u 2013-oj godini, brzo kao video snimak iznad, razvija pešačko-biciklistički, čistiji, tiši i lepši, najdraži nam Beograd. Srećna Nova godina!
Autor teksta: Miloš Lazić
O ovoj Kritičnoj masi pisao je i:

Bike Magazin

Leave a Reply