Dva jubileja – prva u 2013. i prva snežna Kritična masa u Beogradu

Autor teksta: Miloš Lazić

Picture

Autorka fotografije: Ana Jovanović

Sneg ove hladne subote, 26. januara 2013. godine nije prestajao da pada čitavog dana. Na Trgu Republike okupilo se i više ljudi nego što je bilo očekivano – oko 40, a bilo je čak i nekoliko Biciklotrona koji nisu bili naši – svaka čast učesnicima Kritične mase na doprinosu osvetljavanju bicikala!

Filip Vukša je rekao da je ideja svetlećih bicikala fenomenalna, Jelena Radulović je rekla da su prsti bili smrznuti, kaputi mokri, ali da osmesi na licima učesnika nisu izostajali

Rečima Marka Radoševića, crvena kometa iz Liverpula sletela je u Beograd. Kao i gotovo svakog puta, imali smo inostrane goste koje smo ugostili kao što to čini svaki dobar Beograđanin. Ovaj mali posetilac, najbrži i najhrabriji biciklista, od nas je dobio poklon u duhu Biciklotron Kritične mase – osvetljavanje bicikla.


Uz osmehe, puno razgovora, dobru muziku i bezbedno parkirane “mehaničke Šarce”, druženje u Kulturnom centru GRAD je bilo odlično i voleli bismo da se ponovi. Zahvaljujemo se našem domaćinu na predusretljivosti i gostoprimstvu!
Za kraj ostaje samo da dobro potrošite 30-ak sekundi svog života i odgledate time-warp snimak 22. Kritične mase u Beogradu. Ako vam ostane slobodnog vremena, možete da nam pomognete da nađemo nekoga ko će pisati zanimljivije najave i duhovitije tekstove vezano za Kritičnu masu.

Autor video snimka: Vuk Spasojević
Autor teksta: Miloš Lazić
O 22. Kritičnoj masi pričali su i:

Svetleći ramovi hit među biciklistima – 24sata.rs

Biciklotron – svetleća Kritična masa – Bajsologija

Radio Studio B

Leave a Reply