Najava 31. Kritične mase u Beogradu – Čudaci dvotočkaši

Drugari,bliži se poslednja subota u mesecu, a Miholjsko leto se ipak pojavilo!
Idealno za Kritičnu! Ovaj put pozivamo osim nas sa “običnim” i sve vlasnike neobičnih bicikala da nam se pridruže! Ležeći, visoki, tricikli, starinski i bilo koji drugi neobičan bicikl koji posedujete je dobrodošao, a drugari iz Karkatag kolektiva i Cirkusfere će nam pridružiti sa svojim maštovitim kreacijama na pedale.
Ukoliko imate neki muzički sistem koji možete da zakačite na bicikl, donesite ga da svi zajedno uživamo. 
Kao i uvek, vozimo do 15 km/h, pogotovo na nizbrdicama, nemojte se trkati niti juriti, pazite na odstojanje i iznenadna kočenja. Ponesite pištaljke i vuvuzele, da napravimo i malo buke, da se i naš glas čuje! 
Posle vožnje družimo se u Bike info centru u Skender Begovoj 15.
Krećemo tačno u 17h, nemojte da kasnite.

Kritična masa je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. U regionu se održava u Novom Sadu, Šapcu, Zagrebu i Skoplju, a u Beogradu svake poslednje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.

Hvala Transeuropa festivalu na podršci, ovog meseca je Beogradska Kritična masa najavljena i na njihovom programu!

3 Responses
  1. Bane

    Kakve su šanse da neko zna ili da ovaj komentar pročita baš ta osoba 🙂
    Gde ima da se kupi led lampica koja se zakači za ventil gume?? Video sam juče kod jedne učesnice na vožnji…vozila je road bike….imala dres….:) pozdrav
    P.s.Odlična manifestacija!

Leave a Reply